EMITEX Antibakteriální chránič matrace

EMITEX Antibakteriální chránič matrace

EMITEX Antibakteriální chránič matrace

Chránič matrace má antibakteriální úpravu, je prodyšný a nepropustný pro tekutiny, je vhodný pro děti do tří let věku a pro své funkční vlastnosti najde využití nejen v domácnostech. Praní až na 95°C.

Celý popis
Externí sklad, dodání do 3 dnů
749 Kč
90 x 200 cm, 749 Kč
- +

EMITEX Antibakteriální chránič matrace

Chránič matrace Emitex je vyrobený z exkluzivního materiálu, který splňuje ty nejvyšší nároky na kvalitu a funkčnost. Tento chránič matrace je ideální pro děti do tří let, ale díky svým antibakteriálním a prodyšným vlastnostem se skvěle hodí i do hotelů, wellness center, nemocnic, mateřských škol a dalších ubytovacích zařízení. Materiál je příjemný na dotek, ale také nepropustný pro tekutiny, což z něj dělá spolehlivého pomocníka při ochraně matrace.

Chránič je vyroben z jemného froté, které je příjemné na pokožce a zároveň udržuje teplo. Polyuretanový nános zabraňuje pronikání tekutin, což oceníte při inkontinenci kojenců, seniorů nebo při nečekaných nehodách. Díky speciální antibakteriální úpravě a odolnosti proti plísním a bakteriím, včetně rezistentního stafylokoka (MRSA), je tento chránič matrace skvělou volbou pro každodenní použití.

Vlastnosti:

  • Materiál: Froté 100g/m² (70 % bavlna, 30 % polyester) s prodyšným polyuretanovým nánosem
  • Prodyšnost: 500 g/m²/24h
  • Odolnost vůči tekutinám: vodní sloupec 200 cm
  • Antibakteriální úprava, rezistentní vůči plísním a MRSA
  • Lze prát až na 95°C, vhodný i pro sušení v sušičce
  • Rozměrová stálost i při vysokých teplotách praní

Doporučené použití:

  • Pro děti do tří let
  • Nemocnice, zdravotnická zařízení, domovy seniorů
  • Hotely, penziony, wellness centra
  • Mateřské školy, výchovné a vzdělávací instituce
  • Domácnosti

Údržba: Chránič lze prát na vysoké teploty až 95°C. Žehlete pouze po froté straně a vyhněte se žehlení polyuretanové vrstvy.

TIP: Pro delší životnost doporučujeme prát na nižší teploty, pokud není nutné vyvařování. Chránič si tak déle udrží své funkční vlastnosti a bude vám dlouho sloužit.

EMITEX Antibakteriální chránič matrace
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Marcela, Radnice
Vše v pořádku, rychlé dodání.
Alena, Louny
Rychlost vyřízení objednávky Cena
Ladislav, Čelechovice Na Hané
Rychlost dodání Kvalitní zboží Nutričně vyvážené Zdravé potraviny pro nejmenší bez balastních látek

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.