WELEDA Měsíčkový ochranný balzám 30ml

WELEDA Měsíčkový ochranný balzám 30ml

WELEDA Měsíčkový ochranný balzám 30ml

Chraňte a vyživujte svou pokožku hydratační silou Měsíčkového ochranného balzámu. Tento bohatý balzám bez obsahu vody chrání pokožku před nepřízní počasí a zároveň ji zklidňuje a uklidňuje díky přírodním rostlinným olejům. Vhodný od narození.

Celý popis
- +

WELEDA Měsíčkový ochranný balzám 30ml

Chraňte a vyživujte svou pokožku hydratační silou Měsíčkového ochranného balzámu. Tento bohatý balzám bez obsahu vody chrání pokožku před nepřízní počasí a zároveň ji zklidňuje a uklidňuje díky přírodním rostlinným olejům. Čistý včelí vosk a tuk z ovčí vlny vytvářejí ochrannou bariéru pleti, aniž by přípravek ovlivňoval dýchání pokožky. Ochranný účinek je zvýšen tím, že balzám neobsahuje vodu.
Klíčové vlastnosti

  • spolehlivě chrání pokožku před nepříznivým počasím, zejména před větrem a mrazem
  • Složení bez obsahu vody vyživuje a zklidňuje pokožku
  • Dermatologicky testováno
  • Certifikát NATRUE, UEBT a B-Corp


Měsíčkový ochranný balzám obsahuje výtažek z květů měsíčku lékařského pro péči o citlivou pleť. Vyživující sezamový a mandlový olej pokožku zjemňují, zatímco včelí vosk a lanolin poskytují ochrannou bariéru proti vlhkosti. Balzám je jemně provoněn přírodními esenciálními oleji.

Složení tohoto ochranného balzámu neobsahuje syntetické konzervační látky, barviva, vonné látky ani minerální oleje a je vhodné pro dospělé i děti s citlivou pokožkou. Vmasírujte tenkou vrstvu na obličej a ruce a chraňte je před chladným venkovním prostředím. Měsíčkový ochranný balzám udrží vaši pokožku v pohodlí i v nepříznivém počasí.

Certifikovaná přírodní kosmetika. Obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu NATRUE - garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky.

Dávkování a způsob užití
Před pobytem venku naneseme na kůži obličeje a rukou malé množství ochranného balzámu a rozetřeme. Vhodný zejména na podzim, v zimě či při pobytu na horách. Přípravek je vhodný od prvního dne života.


Složení
Přípravek obsahuje sezamový olej, mandlový olej, lanolin, bílý včelí vosk, extrakt z květů měsíčku lékařského, parfém*, limonen*, linalol*, geraniol* a citral*.
* z přírodních éterických olejů

WELEDA Měsíčkový ochranný balzám 30ml
WELEDA Měsíčkový ochranný balzám 30ml
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Helena, Pardubice V centru města, velký výběr, velké parkoviště
Monika, Malacky Vyborna komunikacia, bezproblemove dodanie, spokojnost s tovarom, pribaleny darcek nas potesil :)
Bohumil, Praha 3 - Vinohrady Rychlost a spolehlivost

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.