ELODIE DETAILS Vlněný Fusak do kočárku

ELODIE DETAILS Vlněný Fusak do kočárku

ELODIE DETAILS Vlněný Fusak do kočárku

Kvalitní a luxusní teplý dětský fusak do kočárku, autosedačky i sáněk z nové kolekce zaujme svým moderním designem. Fusak je vyroben z teplé vlny a polyesteru. Je odolný vůči větru, nečistotám i vodě.

Celý popis
Skladem
3 800 Kč 3 340 Kč
Garance nejnižší ceny
- +
Doprava zdarma

ELODIE DETAILS Vlněný Fusak do kočárku

Se svým moderním vzhledem a pečlivou pozorností věnovanou každému malému detailu se tyto exkluzivní fusaky staly oblíbenci mnoha rodičů zaměřených na design po celém světě. Silné polstrování, izolované panely a funkce regulace teploty z nich činí ideální spací pytel pro miminka během chladnějších zimních dnů.

Elodie své fusaky vyvíjí a zdokonaluje již více než deset let. Výsledkem je vítěz mnoha testů, odolný a špičkový produkt s mnoha chytrými funkcemi, jako je odnímatelný vrchní díl, předřezané otvory pro pásy kočárku a kapucový vršek, který mu brání v sklouznutí. K dispozici je také široká škála dalších vhodných doplňků od Elodie, díky nimž si vytvoříte váš jedinečný zážitek z kočárku.

Vítr a vodu odpuzující povrch
Povrchový materiál je navržen tak, aby účinně odpuzoval vítr a vodu. Nánožník je navržen s ochrannou membránou, která udrží vaše dítě v teple a suchu. Dosahuje toho bez použití chemických úprav.

Univerzální střih
Navrženy tak, aby pasovaly do všech standardních kočárků a golfových kočárků na trhu.

Snadná regulace teploty
Vybaveny zipy kolem dokola, které umožňují snadnou regulaci teploty nebo v případě potřeby zcela odejmout vrchní díl. Při sklápění okraje použijte cvočky. Lem límce je také zcela odnímatelný.

Vysoká odolnost
Špičkové materiály, chytré techniky a profesionální řemeslné zpracování dodávají fusakům dlouhou životnost, takže si je můžete užít po mnoho zim a předat je dál novým sourozencům nebo rodinným přátelům.

Materiály : Vnější materiál: 50% Vlna, 50% Polyester | Podšívka: 100% Bavlněný | Výplň: 100% Polyester | Límec: 100% Polyester
Délka: 97 cm
šířka: 52 cm
ELODIE DETAILS Vlněný Fusak do kočárku
ELODIE DETAILS Vlněný Fusak do kočárku
ELODIE DETAILS Vlněný Fusak do kočárku
ELODIE DETAILS Vlněný Fusak do kočárku
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Zuzana, Dobrá Neskutecna rychlost Cena Pohodlná
Eva, Liberec 5 Skvělá komunikace, rychlé doručení.
Barbora, Týnec Nad Sázavou Rychlé doručení Vše v pořádku Kvalitní výrobky

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.