PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1

  • Super ceny
PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1

PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1

PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1

Celý popis
Externí sklad, dodání do 3 dnů
1 545 Kč 1 391 Kč
Garance nejnižší ceny
- +

PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1

Multifunkční hrací deka ve tvaru ohrádky s hračkami a kuličkami pro první objevování, rozvoj děťátka a dlouhou dobu zábavy od narození až do 3 let. Deka nabízí miminku širokou škálu aktivit, díky kterým si miminko rozvíjí své dovednosti a hrubou i jemnou motoriku. 1. Deka s hrazdičkou ve tvaru ohrádky pro první objevování světa. 2. Deka s hrazdičkou na první lezení. 3. Deka s hrazdičkou pro hru na zádech nebo na bříšku. 4. Podložka se zdviženými okraji ve tvaru ohrádky. 5. Samostatná hrací podložka k sezení nebo hru se stavebnicí. Deka má vyvýšené mantinely pro bezpečnost, velkou hrací plochu a spoustu hraček, které jsou součástí balení. Děťátko ležící na bříšku může objevovat hračky zavěšené na hrazdičce pomocí C-kroužků. Sedící děťátko zabaví kuličky, které lze vhazovat do otvoru k tomu určeného. Deku lze využít pro velmi mnoho způsobů, což jistě ocení nejen děťátko, ale i jeho rodiče. Vlastnosti: - Rozvoj hrubé a jemné motoriky - Stimuluje sluchové, zrakové a hmatové smysly miminka - 5 závěsných hraček na C-kroužcích - 6 míčků a síťovaný otvor pro házení - 2 odnímatelné hrazdičky - Možnost vytvoření ohrádky na hraní či zábrany před domácími zvířátky - Měkká podložka se dá využít i jako podložka k sezení - Vhodná od narození do 36 měsíců - Extra prostor pro hru - Rozměr: 110 cm x 95 cm x 50 cm

PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1
PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1
PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1
PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Zuzana, Velké Poříčí Dobré ceny Výběr Komunikace Rychlost odeslání
Ladislav, Čelechovice Na Hané Rychlost dodání Kvalitní zboží Nutričně vyvážené Zdravé potraviny pro nejmenší bez balastních látek
Petr, Srch Dobré ceny Rychlé doručení Skvělá komunikace

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.