Prsní vložky Akuku 60ks+24ks ZDARMA

Prsní vložky Akuku 60ks+24ks ZDARMA

Prsní vložky Akuku 60ks+24ks ZDARMA

Prsní vložky Akuku 60ks+24ks ZDARMA Prsní tampony Akuku byly navrženy pro komfort kojících žen v období laktace.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Prsní vložky Akuku 60ks+24ks ZDARMA

Prsní vložky Akuku 60ks+24ks ZDARMA

Prsní tampony Akuku byly navrženy pro komfort kojících žen v období laktace. Mají anatomický tvar a díky tomu se ideálně přizpůsobí prsům. Samolepící pásek zamezuje posouvání vložky při nošení, zároveň ve dne i v noci. Vnitřní strana vložky je měkká a jemná a díky tomu zabraňuje zanícení citlivé pokožky prsu. Prsní vložky AKUKU, výborně absorbují nadbytek mateřského mléka díky super absorbční vrstvě. Balení obsahuje 60 ks+24ks ZDARMA.
Barva: Bílá

Doporučujeme:
Již několik stovek maminek využilo možnost, chránit své matrace na kterých každý den spí, před zatačením a ušpiněním a  to zakoupením některé z námi vyráběných ochran matrací na tzv. velkou postel, která zajistí neprotečení tekutiny všeho druhu, do matrace a tím matraci udržuje matraci čistou a zdravotně nezávadnou, jelikož následné odstranění tekutin z matrace je problematické, pracné a v některých případech takřka nemožné. Ochrana matrace na velkou postel, ochrání Vaší ne jistě levnou matraci stejně kvalitně v poporodním období, při menstruaci či při problémech se samovolným únikem moči. Matracové chrániče vyrábíme v rozměru 90x200cm.

 

Prsní vložky Akuku 60ks+24ks ZDARMA
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Zuzana, Bratislava Rychle dodanie Dodanie na Slovensko
Radek, Miřejovice Rychlé, jednoduché, přehledné
Lucie, Lužec Nad Vltavou Skvělá komunikace chybějící zboží bylo nahrazeno adekvátní alternativou zboží přišlo dobře zabalené, neponičené

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.